architectenkantoor archi-inventa

VISIE

Bij Archi-Inventa vormen de wensen, ideeën en mogelijkheden van de opdrachtgever altijd de kern van het ontwerp. Wij houden niet vast aan één stijl of bouwmethode, maar hebben wel een voorkeur voor esthetische architectuur, gekoppeld aan een doorgedreven praktische opvatting. Binnen het ontstaan van het ontwerp en tijdens de hele samenwerking staat een open communicatie centraal en primeert de aangename samenwerking.

 

Onze architectuuropdracht vatten wij op als werkgebied, aangepast aan uw wensen en budgettaire mogelijkheden. Onze begeleiding als architect kan gaan van het wettelijk noodzakelijke minimum tot een volledige coördinatie van uw bouw- of verbouwavontuur. Alles is mogelijk.

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in de mogelijkheid om u vakbekwame aannemers te adviseren zowel in de traditionele bouw als in de houtskeletbouw. We werken zowel met sleutel-op-de-deurfirma’s als met afzonderlijke aannemers en uiteraard staan we er ook voor open om met een door de bouwheer aangebrachte aannemer te werken.


WERKGEBIED

Archi-inventa werkt zowel voor de particuliere als voor de professionele bouwheer. Wij hebben een ruime ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie van kleine tot middelgrote projecten. U kan bij ons terecht voor oa:

  • ééngezinswoningen
  • meergezinswoningen en appartementsgebouwen
  • praktijken en kantoren vrij beroep
  • studentenkamers
  • kinderdagverblijven
  • horeca-hotels
  • interieurprojecten

 

Hebt u een specifiek project dat niet in een hokje past? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.


STIJL

Bij Archi-Inventa bundelen we meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende stijlen om uw droomproject te realiseren. Of u kiest voor modern of landelijk, wij streven er steeds naar onze ontwerpen een tijdloos karakter te geven, waarbij wij vertrekken vanuit uw voorkeuren en werken met oog voor de details die de gekozen stijl hun uitgepuurde karakter geven.


BEN-NORM

BEN staat voor “bijna-energieneutraal”. Vanaf 2021 zal elk nieuwbouwproject verplicht moeten voldoen aan de BEN-norm. Maar ook vandaag is het verstandig om bij uw nieuwbouw- of verbouwingsproject te streven naar een energiezuinig gebouw met aandacht voor vernieuwende technieken en hernieuwbare energie om zo uw wooncomfort te verhogen.
Bij Archi-Inventa hebben we alle kennis in huis om van uw project een BEN-project te maken. Op uw vraag kunnen we zelfs nog een stap verder gaan en werken met bio-ecologische materialen en atypische bouwmethodes.